Kendisine yapılan saldırıyı kınayan mesajı okudu

Kendisine yapılan saldırıyı kınayan mesajı okudu -Aliağa Belediye Meclis Üyesi Ekren, kendisine yapılan saldırıyı kınayan diğer meclis üyelerinin mesajını, basın toplantısıyla kendi okudu


İZMİR (A.A) - Aliağa Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Ekren, kendisine yapılan saldırıyı kınayan diğer meclis üyelerinin mesajını, basın toplantısıyla kendi okudu.
     Meclis toplantısı çıkışında M.Ç. tarafından darbedilen Hüseyin Ekren, belediye meclis üyelerinin hazır bulunduğu basın toplantısında, çalışma arkadaşları tarafından hazırlanan kınama mesajını okudu.
     Mesajda, şunlar kaydedildi:
     Meclis üyeliği sıfatını aldıktan sonra mensup olduğumuz parti kimliğini bir kenara koyarak, bütün çabamızla Aliağa halkına hizmet etmeyi ilke edinmiş bir şekilde görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Belediye meclis üyeleri olarak bizler yasa gereği yürütme organı değil, yasama organıyız. Dolayısıyla gerek belediye meclisince gerekse encümen marifetiyle alınan kararların uygulanması, yasama organına değil, yürütme organına aittir. 2 Mayıs 2012 tarihinde Aliağa Belediyesi meclis toplantısı sonrası belediyemiz önünde meclis üyesi arkadaşımız Hüseyin Ekrene hunharca saldırılmış ve darp edilmiştir. Bu saldırı, sadece arkadaşımıza yönelik yapılmış bir eylem olarak kabul etmiyor, bütün meclis üyelerine yapılmış bir saldırı olarak kabul ediyor, gereğinin yapılmasını umut ediyoruz. Yapılan çirkin saldırıyı Aliağa halkı huzurunda protesto ediyor, şiddet ve nefretle kınıyoruz.
     Bu arada olayın ardından gözaltına alınan M.Çnin, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.
     (SŞN-EUB-RMZ)
<< Önceki Haber Kendisine yapılan saldırıyı kınayan mesajı okudu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER