Kentparkta engelliler şenliği düzenlendi

Kentparkta engelliler şenliği düzenlendi -Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Yüce: "Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayatın içerisinde daha fazla yer almaları için projeler üretiyor, çalışmalar gerçekleştiriyoruz"


SAKARYA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi 10-16 Mayıs engelliler haftası kapsamında, Kentparkta engelliler şenliği düzenledi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, engelliler şenliği kapsamında ritim grubu, öğrenci korosu, özürlü öğrenci korosu, halk müziği korosu, roman oyunları, dans grubu gösterisinin sergilendiği kaydedildi.
     Açıklamada, görüşlerine yer verilen Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların daha iyi hizmet alabilmeleri için çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini ifade etti.
     Engelli vatandaşlar için farklı projeler üretmeye devam edeceklerini belirten Yüce, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     "Sevgiye ve paylaşmaya engel yok sloganımızla engelli vatandaşlarımızın sosyal hayatın içerisinde daha fazla yer almaları için projeler üretiyor, çalışmalar gerçekleştiriyoruz. 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğümüz ile birlikte birçok etkinlik düzenledik. Etkinliklerimiz içerisinde en önemlisi Kentparkta düzenlediğimiz Engelliler Şenliği oldu."
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kentparkta engelliler şenliği düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER