Kepezde liseler arası münazara yarışması yapılacak

Kepezde liseler arası münazara yarışması yapılacak


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile lise ve dengi okullar arasında münazara yarışması düzenleyecek.
     Kepezde eğitim veren meslek, genel ve Anadolu liseleri arasındaki münazara yarışmasının ön elemeleri, yarın ve 13 Şubatta yapılacak. Meslek liselerinin ön elemeleri yarın Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde, genel ve Anadolu liselerinin ön elemeleri ise 13 Şubat Çarşamba günü Osman Gazi Semt Konağında gerçekleştirilecek.
     Yarışmanın finali, 26 Mart Salı günü düzenlenecek. Yarışmada dereceye giren okullara çeşitli ödüller verilecek. Münazara yarışmasına katılacak liseler şöyle:
     Hüsniye Özdilek Ticaret Meslek Lisesi, Hızır Reis Ticaret Meslek Lisesi, Toros Kız Teknik ve Meslek Lisesi, İsmet İnönü Kız Teknik Meslek Lisesi, Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Kepez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Prof. Dr. Tuğgeneral Cevdet Demirkol, Ayhan Demirkol Kız Meslek Lisesi, Ayten Çağıran Ticaret Meslek Lisesi, Baraj Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Şehit Ömer Dikmen Ticaret Meslek Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi, Özel AKEV Anadolu Lisesi, Nevzat Saygan, Levent Saygan Anadolu Lisesi, Kepez Anadolu Lisesi, Karatay Lisesi, Çağlayan Lisesi, Varsak Lisesi, Metin Çiviler Lisesi, ATSO Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, Nazime Baki Saatçioğlu Adalet Meslek Lisesi.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Kepezde liseler arası münazara yarışması yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER