Kepezde münazaranın en iyileri belli oldu

Kepezde münazaranın en iyileri belli oldu


ANTALYA (A.A) - Kepezde 21 lise arasında düzenlenen Konuşa, Konuşa Başarmak adlı münazara yarışmasında Nevzat Saygan Levent Saygan Anadolu Lisesi birinci oldu.
     Kepez Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 21 lise arasında düzenlenen münazara yarışması tamamlandı.
     Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde düzenlenen finalde biri başkan olmak üzere 3 öğrenciden oluşan 6 okulun münazara ekibi yarıştı. Her bir üye 5 dakika içerisinde savundukları tezin haklılığını ispat etmeye çalıştı. Başkanlar ise 7 dakikalık sürede tezleriyle ilgili son sözü söyledi.
     Jürinin yaptığı değerlendirme sonucunda Konuşa Konuşa Başarmak adlı münazara yarışmasının birincisi Nevzat Saygan Levent Saygan Anadolu Lisesi oldu. Yarışta ikinciliği Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, üçüncülüğü Karatay Anadolu Lisesi elde etti.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yarışmanın öğrencilerin ekip çalışmasını öğrenmelerine olumlu katkı sağladığını söyledi. Öğrencilik yıllarında kendilerine sunulmayan imkanları şimdi öğrencilere sunduklarını ifade eden Tütüncü, Bütün öğrenciler bizim gönlümüzde birincidir. Önemli olan onların bir gayretin içerisinde olmalarıdır dedi.
     Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz, İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, dereceye giren okullara ödüllerini verdi.
     Yarışmanın birinci ve ikincisine dizüstü bilgisayar, üçüncüsüne müzik çalar, diğer ekiplere ise kol saati hediye edildi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepezde münazaranın en iyileri belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER