Kepezde Sokak Basketbol Turnuvası 4 Martta

Kepezde Sokak Basketbol Turnuvası 4 Martta başlayacak


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesinin, ilçedeki ortaokul ve liselerde eğitim gören öğrenciler arasında bu yıl ikincisini düzenlediği Sokak Basketbol Turnuvası 4 Mart Pazartesi günü başlıyor.
     Kepez Kaymakamlığı, Kepez Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sabah Akdeniz Gazetesi işbirliği ile ilçedeki ortaokul ve liselerde eğitim gören öğrenciler arasında, bu yıl ikincisi düzenlenen Sokak Basketbol Turnuvası 4 Mart Pazartesi günü başlayacak.
     Turnuvanın maçları Kepez Belediyesi Spor Salonu ile Beşkonak İlköğretim Okulu, Kanal Mahallesi Mimar Sinan İlköğretim Okulu, Şafak Mahallesi Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu ve Varsak İlköğretim Okulunun bahçelerinde bulunan çadır tarzı spor salonlarında yapılacak.
     Maçlar, üç kişi ve bir yedek oyuncudan kurulu takımlar arasında, tek potada 10 dakika oynanacak. Süre dolmadan 11 basket atan takım maçı, otomatik olarak kazanacak. 10 dakika sonunda beraberlik halinde ise uzatmalara geçilecek ve uzatmada ilk basketi atan takım galip ilan edilecek. 15 gün sürecek turnuva, Kepez Belediyesi Spor Salonunda oynanacak yarı final ve final maçlarıyla sona erecek.
     Turnuva ile ilgili açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Sokak Basketbolu Turnuvasının bu yıl ikincisini gerçekleştireceklerini belirtti.
     Tütüncü, basketbolu sokağa taşıyarak gençleri farklı bir sosyal ortam içinde buluşturduklarını anlatarak, Sokak Basketbolu Turnuvası ile gençlere rakipleriyle dostluk içinde mücadele etmeyi öğrettiklerini ve yeteneklerini sunma fırsatı verdiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepezde Sokak Basketbol Turnuvası 4 Martta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER