Kepezde yetenekli tenisçiler aranıyor

Kepezde yetenekli tenisçiler aranıyor -Kepez Belediye ve Antalya Tenis İhtisas Kulübü, ilçedeki yetenekli tenisçiler için işbirliği yapacak


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi ve Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü (ATİK), ilçedeki yetenekli tenisçileri yetiştirmek için işbirliği yapma kararı aldı.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 30. Olağan Genel Kurulunu yapan ATİKin yeni yönetim kurulunu makamında kabul etti. Yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dileyen Tütüncü, ATİK ile aralarında sıcak ve samimi bir diyalog olduğunun söyledi.
     ATİKin, tenis sporunun sevdirilmesi ve yaygınlaştırılmasıyla ilgili çalışmalarını takdirle karşıladığını belirten Tütüncü, belediye olarak artı değer üreten herkesle çalışmaya, proje üretmeye hazır olduklarını vurguladı. Kepez Belediyespor Kulübünün modern tenis kortları olduğuna değinen Tütüncü, düzenledikleri turnuvalar ve açtıkları kurslarla hem yetişkinlere hem de çocuklara tenis eğitimi verdiklerini kaydetti.
     Tütüncü, yetenekli tenisçilerin yetiştirilmesi, tenis turnuvaları düzenlemesi konusunda ATİK ile işbirliği yapmak istediklerini de belirterek, Çocuklarımızı spora kazandırmanın gayreti içindeyiz. Bunda da başarılı olduk. 2 bin lisanslı sporcumuz var. Türkiye birinciliği, Antalya birinciliği elde ettiler. Düzenlediğimiz turnuvalarla açtığımız kurslarla da 5 bine yakın çocuğumuzu, 2 bin civarında kadınımızı sporla buluşturduk diye konuştu.
     ATİK As Başkanı Adnan Selekler de Kepez Belediyesinin tenis ve diğer branşlardaki sportif çalışmalarını takdirle karşıladıklarını söyledi. ATİK olarak Kepezde sporcu taramaları yaptıklarını anlatan Selekler, tenisi sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla kurulan ATİKin, profesyonel oyuncu yetiştiren, milli takıma oyuncu veren bir kulüp haline geldiğini vurguladı.
     Selekler, Kepez Belediyesi ile tenis turnuvaları düzenlenmesinde ve ilçedeki yetenekli tenisçilerin yetiştirilmesinde işbirliğine hazır olduklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Kepezde yetenekli tenisçiler aranıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER