Kepez Barış Şenlikleri Halk Dansları Festivali

Kepez Barış Şenlikleri Halk Dansları Festivali sona erdi


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Kepez Barış Şenlikleri Halk Dansları Festivali sona erdi.
     Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde düzenlenen kapanış galasına Bosna-Hersek, Bulgaristan, Avusturya, Hindistan, Kosova, Romanya, Yunanistan ve Türkiyeden halk dansları ekipleri katıldı.
     Törene AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ile davetliler katıldı.
     Belediye Başkanı Tütüncü, burada yaptığı konuşmada, Antalya ve Kepeze güzel bir organizasyonu armağan etmekten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.
     Kepezin dünya çapında çok önemli bir marka olan Antalyanın ilçesi olduğunu, burada Türkiyenin dört bir tarafından barış ve kardeşlik içerisinde yaşayan insanlar olduğun vurgulayan tütüncü, Vatandaşlarımız burada barış ve kardeşlik içerisinde güzel bir ortamı teneffüs ediyorlar. Biz de yerel kültürleri merkez alarak barışın, kardeşliğin tesis edilmesinde en önemli nokta olan gönüllerin, insanların birbirine yaklaşmasını arzu ettik dedi.
     Hem Kepez hem de Antalyanın muhtelif yerlerinde 300 kişiden oluşan 8 ülkeden gelen ekiplerin kendi kültürlerini Antalyada yaşayanlara gösterme imkanı bulduklarını anlatan Tütüncü, şenliğin önümüzdeki yıllarda da geliştirerek devam ettirmeyi planladıklarını kaydetti.
     Galada daha sonra gösterilen sunuldu.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Barış Şenlikleri Halk Dansları Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER