Kepez Belediye Başkanı Tütüncü:

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: -Antalyanın en gözde yerleşim yeri olan Çankaya Mahallesinin 2B ile ilgili mülkiyet sorunu da çözüldü


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalyanın en gözde yerleşim yeri olan Çankaya Mahallesinin 2B ile ilgili mülkiyet sorununun da çözüldüğünü söyledi.
     Çankaya Mahalle muhtarı Süleyman Doğruyu ziyaret eden Tütüncü, mahallenin tüm sokaklarının asfaltını ve kaldırımını yaptıklarını söyledi. Yeni yollar açarak, bölge sakinlerine kent merkezine daha kolay ulaşabilme imkanı sunduklarını aktaran Tütüncü, Antalyanın ilk seyir terasını da bölgeye inşa ettiklerinin söyledi.
     Mahallenin güney bölümündeki kent merkezinin Kundudan Sarısuya kadar izlenebildiği Masa Dağına inşa ettikleri 14 dönümden oluşan seyir parkının bölgenin değerine değer kattığını ifade eden Tütüncü, Modern siteleri, manzarası ve iklim koşullarıyla Antalyanın en gözde yerleşim yeri olan Çankaya Mahallesinin 2B ile ilgili mülkiyet sorunu da çözüldü. Tapu tahsisi işlemlerinin tamamlanmasından sonra bölgenin okul, sağlık tesisi gibi kamu hizmetlerini alabilmesi için de çalışacağız dedi.
     Tütüncü, Masa Dağı bölgesini Duacı köyüne ve Kent Parkına bağlayan yolun yapımının da tamamlandığını bildirdi. Barış Manço Bulvarı ile Masa Dağının doğu kısmındaki siteler arasındaki mevcut 900 metre uzunluğundaki dar yolun 20 metre genişletildiğini ve sıcak asfaltla kaplandığını kaydeden Tütüncü, bölgedeki Şehit İbrahim Yurtseven İlköğretim Okulu ve Hacı Ali Uyaroğlu Camisinin çevre düzenlemesi çalışmaları hakkında bilgi verdi.
    
     -Aile sağlığı merkezlerini ziyaret etti-
    
     Tütüncü, sağlık alanında yapılan hizmetleri paylaşmak ve talepleri dinlemek amacıyla ilçedeki aile sağlığı merkezlerine yönelik başlattığı ziyaretlerini tamamladı. Tütüncü, bir ayda ilçedeki 27 sağlık merkezini ziyaret etti ve merkezlerde çalışan 113 doktorla bir araya geldi.
     Kepez Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Mustafa Özsoyun da katıldığı ziyaretlerde Tütüncü, sağlık alanında yaptıkları çalışmalar ile 65 yaş üstü yaşlılara yönelik başlattıkları Evde bakım ve sağlık hizmeti projesi hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER