Kepez Belediye Başkanı Tütüncü:

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: İstanbul için Polonezköy ne ise Antalya için de Duacı aynıdır


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile 2014 Yerel Seçimlerinden sonra Kepez Belediyesinin bir mahallesi haline gelecek olan Duacı köyünü ziyaret etti.
     Tütüncü, köyde muhtar Gül Dursun ile görüşerek vatandaşlarla sohbet etti.
     Duacıya mahalle olmadan önce de özel önem verdiklerini, yoldan asfalta, parka kadar talep edilen temel belediyecilik hizmetlerini eksiksiz tamamladıklarını belirten Tütüncü, 2 bin 650 metre yeni yol, 800 metre sathi kaplama asfalt, bin 225 metre sıcak asfalt çalışmasını tamamladık. Köyün hem Masa Dağı bölgesine, hem de Varsakla olan bağlantı yollarını açtık. İki tane güzel park inşa ettik. Kent Ormanı projemiz ile Duacıya prestij kazandırdık. İstanbul için Polonezköy ne ise Antalya için de Duacı aynıdır. Büyükşehir Kanunundan önce de Duacıyı mahallemiz olarak gördük ve hizmetleri gerçekleştirdik dedi.
     Tütüncü, kendi döneminde Duacıya köyün simgesi olan sarnıcın ve çınar ağaçlarının bulunduğu bin 700 metrekare alana, ünlü Türk hattatı Kayışzade Osman isminin verildiğini ve içinde köyün mimarisine uygun yapıda sanat binasının yer aldığı bir park inşa ettiklerini anlattı.
     Yine bu dönemde bölgeye içinde basketbol sahası, yürüyüş yolu, açık hava spor aletleri, oturma alanları ve çocuk oyun mobilyalarının olduğu 2 dönümlük bir park da kazandırıldığını kaydeden Tütüncü, Bu güzel ve kalıcı eseri Duacıya kazandırmak için elimizden gelen desteği sağlayacağız. Belediye olarak 1,5 ay içerisinde de tesis binasının temelinin kazı işini yapacağız diye konuştu.
    
     -Kuran kursu hocalarından Tütüncüye ziyaret-
    
     Kepez İlçe Müftülüğüne bağlı Sütçüler, Erenler ve Birlik Kız Kuran kursu hocaları, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncüyü makamında ziyaret etti.
     Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Tütüncü, ilçede hizmet veren Kuran kurslarını geçtiğimiz günlerde tek tek ziyaret ederek burada eğitim gören çoğu ev hanımı olan kursiyerlerle sohbet edip, taleplerini dinlediğini söyledi.
     Tütüncü, yaptığı ziyarette kursiyerlere Çanakkale ile Mevlanaya gezi sözü verdiğini de kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ - Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER