Kepez Varsak Projesinin yüzde 70i tamamlandı

Kepez Varsak Projesinin yüzde 70i tamamlandı -Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: -Projenin hizmete açılmasıyla Antalyanın yıllardır süre gelen, ancak çözümü noktasında tek bir adım dahi atılmayan tam olimpik kapalı yüzme havuzu tartı


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Varsak Projesinin yüzde 70inin tamamlandığını belirterek, projenin hizmete girmesiyle tam olimpik kapalı yüzme havuzu tartışmalarının da sona ereceğini bildirdi.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Elmalı Mahallesi esnafıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Kepezde yapılan hizmetler konusunda esnafla görüş alışverişinde bulunduklarını anlatan Başkan Tütüncü, esnafın kendileri için önemli olduğunu vurguladı.
     Belediye olarak her ay 60ın üzerinde kültür ve sanat etkinliği düzenlendiklerini belirten Tütüncü, Erdem Bayazıt ve Ahmet Hamdi Kültür Merkezinin ardından, Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosunu vatandaşların hizmetine sunduklarını ifade etti. Kepez Belediye Tiyatrosunda beş oyunun sahnelendiğini dile getiren Tütüncü, oluşturulan 4 koroyla da Antalyalılara müzik ziyafeti yaşattıklarını anlattı.
     Başkan Tütüncü, Kepez Varsak Projesi ile ilgili projenin yakın tamamlanacağına işaret ederek, şöyle konuştu:
     Kepez Varsak Projesinin yüzde 70i tamamlandı. Proje içinde yer alan masal park ve yapay gölet yapımı başladı. Bu projenin hizmete açılmasıyla Antalyanın yıllardır süre gelen, ancak çözümü noktasında tek bir adım dahi atılmayan tam olimpik kapalı yüzme havuzu tartışmalarına da son nokta koyulacak. Bir ilçede belediye olarak milyon liralık projeleri hayata geçirebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Kepez Varsak Projesinin yüzde 70i tamamlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER