Kılıçaslanda bu defa öğretmenler yarıştı

Kılıçaslanda bu defa öğretmenler yarıştı


KAYSERİ (A.A) - Öğrencilerinin neredeyse eğitimle ilgili her kulvarda büyük başarılara imza atmasıyla tanınan Kılıçaslan Eğitim Kurumlarında bu defa da öğretmenler başarılı olabilmek için mücadele etti.
     Eğitim kurumları bünyesinde görev yapan öğretmenler, eğitim öğretim döneminin ilk yarısının sonuna ermesiyle birlikte düzenledikleri Masa Tenisi Dostluk Kupasında kıyasıya mücadele ettiler.
     Okullarda yapılan ön elemelerin ardından Yelkenoğlu Liseleri Spor Salonunda bir araya gelen öğretmenler, Genel Müdür Ali Köksalın da yakından takip ettiği masa tenisi turnuvasında birbirinden çekişmeli maçlara imza attılar.
     Turnuvanın final maçını Yelkenoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Yakup Pekere üstünlük sağlayan İstikbal Koleji öğretmenlerinden Muhammet Şen kazanırken, Yakup Peker 2inci, Ercan Yalçında 3üncü oldu.
     Dereceye giren öğretmenlere kupalarını Eğitim Kurumları bünyesindeki okul müdürlerinden Şuayip Karataş, Halil Yıldız, Salih Öngül ve Hüsamettin Demirel takdim etti.
     Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal; Eğitim kurumlarımıza bağlı 7 okulda görev yapan yaklaşık 300 öğretmenimizi kaynaştırmak ve sporun güzelliğini yansıtmak amacıyla böyle bir turnuva gerçekleştirmeye karar verdik, bugün Yelkenoğlu Liseleri Spor Salonunda da çeyrek final, yarı final ve final maçlarını tamamladık, turnuvaya katılan bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyor, ikinci yarıyılda başarılı çalışmalarının devamını diliyorum dedi.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kılıçaslanda bu defa öğretmenler yarıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER