Kılıçdaroğlu, bir davayı daha kaybetti

Kılıçdaroğlu, bir davayı daha kaybetti


KAYSERİ (A.A) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun Kayseri Büyükşehir Belediyesi aleyhine ortaya attığı iddiaların biri daha mahkeme kararlarıyla yalanlandı.
     Kemal Kılıçdaroğlunun Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile ilgili ortaya attığı iddialarda adı geçen Av. Yakup Erikelin, kendisi hakkında gerçek dışı beyanlarda bulunulduğu gerekçesiyle açtığı davada hem CHP tüzel kişiliği hem de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu 8er bin lira tazminat ödemeye mahkum edildi.
     Böylece hem Genel Başkan Kılıçdaroğlunun hem de Kayseri Milletvikili Kulkuloğlunun dillendirdiği Avukat Yakup Erikelin yolsuzlukların üstünü örtbas etmek için çaba gösterdiği, sahte vakelet kullandığı ve Kayseride kaldığı otelin parasını belediyenin ödediği şeklindeki iddiaların yalan ve iftira olduğu bir kez daha üstelik de mahkeme kararıyla tescil edilmiş oldu.
     Av. Yakup Erikelin Ankara 19. Asliye Hukuk Mahkemesinde 2010/549 esas nolu dosya ile açtığı davanın dava dilekçesinde de konuya ilişkin ayrıntılı bilgiler yer alıyor. Mahkeme tarafından kabul edilerek tazminatla sonuçlandırılan dilekçede Av. Yakup Erikel, hem Kılıçdaroğlunun hem de Kulkuloğlunun kendisi hakkında söyledikleri soruşturmaları kapatmak için Ankaradan görevlendirildi, sahte vekalet kullandı, otel masraflarını belediye ödedi şeklindeki iddiaları ve bu iddiaların hem basın yoluyla hem de CHP internet sitesinde yayınlanmasının doğurduğu mağduriyet anlatılıyor.
    
     -Belediyede çürütmüştü-
    
     Av. Yakup Erikelin toplam 24 bin lira tazminat kazanmasına sebep olan yalan ve iftiralar, Büyükşehir Belediyesi tarafından da o dönemde belgeleriyle çürütülmüş ve gerek Kılıçdaroğlunun gerekse de Kulkuloğlunun içi boş iddialarla, akla hayale gelmeyecek yalan ve iftiralarla bir algı oluşturmaya çalıştıkları ispatlanmıştı.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kılıçdaroğlu, bir davayı daha kaybetti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER