Kimse Yok Mudan Sevgililer Günü kampanyası

Kimse Yok Mudan Sevgililer Günü kampanyası -Kimse Yok Mu Derneği, 14 Şubat Sevgililer Gününde Sevgini iyilikle göster bağış kampanyasıyla alternatif hediye arayışında olanlara 4 farklı iyilik seçeneği sunuluyor


KONYA (A.A) - Kimse Yok Mu Derneği, 14 Şubat Sevgililer Gününde Sevgini iyilikle göster bağış kampanyasıyla alternatif hediye arayışında olanlara 4 farklı iyilik seçeneği sunuluyor.
     Kimse Yok Mu Derneği Konya Şube Müdürü Hasan Aşçı, yaptığı yazılı açıklamada, Sevgililer Gününde anlamlı hediye arayanlar için dört ayrı bağış kampanyası düzenlediklerini bildirdi.
     Kampanya kapsamında 14 Şubatta alternatif hediye arayışında olanlar için Afrikada sevdiği adına su kuyusu açtırabileceğini belirten Aşçı, yapılan yardımların binlerce kilometre uzaklıktaki başka insanlar için umut ışığı olabileceğini söyledi.
     Sevgi gününe özel alternatifli kampanyalar düzenlediklerini kaydeden Aşçı, katarakt hastasının tedavisine katkı sağlayan, öğrenciye burs veren veya yetimi sevindirenler için özel sertifika verileceğini bildirdi.
     Kampanya çerçevesinde 4 ayrı kategoride bağış yapabilecek olan yardım severler, bağış yaparken açıklama kısmına Sevgi için olduğunun belirtilmesi gerekiyor.
     Kampanya hakkında Aşçı, şu bilgileri verdi:
     Kampanyaya katılanlara verilecek sertifikayla, sevginin sadece sevdiğine değil dünyaya göstermenin yolunu açacak. Kampanya çerçevesinde 4 farklı seçenek sunuyoruz. Birincisi, 100 dolar bağış karşılığında bir katarakt hastası tedavi edilecek. İkinci alternatif ise 200 lira bağış sayesinde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına eğitim bursu verilecek. Üçüncü seçeneğimiz, Somali, Sudan gibi ülkelerin de aralarında bulunduğu 16 ülkedeki yetim çocukların yüzleri de sevdikleri için bağışlanacak olan 360 dolar ile gülecek. Son altertanitifimiz ise hayırseverlerimiz, Afrikada 3 bin dolarlık bağış karşılığında, sevdiği adına su kuyusu açtırarak onun adını ölümsüzleştirebilecek.
     Kampanyaya katılanlara, özel iyilik sertifikası, teşekkür belgesi ve iyilik ajandası özel olarak gönderilecek.
    
     Muhabir: Abdullah Doğan
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Kimse Yok Mudan Sevgililer Günü kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER