Kimse Yok mu Derneğinin Çorum Şubesi

Kimse Yok mu Derneğinin Çorum Şubesi açıldı


ÇORUM (A.A) - Kimse Yok mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin Çorum Şubesi açıldı.
     Cemilbey Caddesindeki dernek binasının açılışında konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Kimse Yok mu Derneğinin acının bal edilmesiyle kurulduğunu, 29uncu şubesinin de Çoruma açılmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Derneğin sadece Çoruma hitap etmediğine dikkati çeken Uslu, Dünyanın neresinde bir kıtlık, felaket var ise orada Kimse Yok mu var. Dünyanın en uzak ülkelerine felaket zamanlarında bir dost eli uzanıyorsa bilin ki buradandır. Kimse Yok mu derneği bizim olmamız gereken özümüzü anlatıyor dedi.
     Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise, paylaşmanın Müslümanın en önemli özelliklerinden olduğunu vurgulayarak, Allah, Bizim size verdiklerimizden tasadduk edin buyuruyor. Cimrilik yapmayın, mallarınız size ait değil, onları paylaşın diye emrediyor. Mülkün esas sahibinin verdiklerini paylaşabilmeliyiz. Derneğin buraya açılmasına katkı verenlere her daim dua edeceğiz diye konuştu.
     Derneğin Genel Merkez Şube Müdürü Suat Şaban da, dünyadaki tüm kargaşaların ve kavgaların ben duygusundan kaynaklandığını, paylaşmanın öğrenildiği zaman tüm bu sorunların da sona ereceğini kaydetti.
     Konuşmaların ardından yapılan dua ile dernek binası açıldı.
     Açılışa Vali Yardımcısı Hacı Osman Ebiloğlu, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, CHP İl Başkanı Cengiz Atlas ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Kimse Yok mu Derneğinin Çorum Şubesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER