AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi: Hükümetimiz, terörün üstesinden gelmek için sonuna kadar kararlıkla yürüyecektir. Önümüze çıkan her engeli millet olarak birlik ve beraberlik içinde aşacağız


MANİSA (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Hükümetimiz, terörün üstesinden gelmek için sonuna kadar kararlıkla yürüyecektir. Önümüze çıkan her engeli millet olarak birlik ve beraberlik içinde aşacağız dedi.
     Tanrıverdi, Diyarbakırın Lice ilçesinde teröristlerce yola döşenen mayının uzaktan patlatılması sonucu ağır yaralanan ve Dicle Tıp Fakültesi ile Turgutlu Devlet Hastanesinde gördüğü tedavinin ardından taburcu edilen gazi er Mustafa Bayramı Manisadaki evinde ziyaret etti.
     Anne Cennet Bayrama geçmiş olsun dileklerini ileten Tanrıverdi, gazi Bayram ile bir süre sohbet etti.
     Ziyaret sırasında gazetecilere açıklama yapan Tanrıverdi, Mustafa kardeşimiz Licede gazi oldu, bu kendisi ve bizim için onurdur. Kendisi, bir an önce iyi olsam, o kahpe PKKya karşı mücadele versem, milletimi, devletimi, bayrağımı korusam heyecanını yaşıyor. Doğrusu bu heyecan bizim için daha da mutluluk veren bir heyecandır. Bizim milletimizin değerleri için canını ortaya koymak adına önemli bir ifadedir. Bu yürekliliğinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Anne ve babasını tebrik ediyorum dedi.
    
     -Bu terör örgütü muradına eremeyecektir-
    
     Terörü lanetlediklerini, terörün insanlık düşmanı olduğunu vurgulayan Tanrıverdi, son günlerde Diyarbakır ve Hakkaride meydana gelen olayların da terör örgütü PKKnın sadece insanlık düşmanı olmadığını, aynı zamanda İslam düşmanı da olduğunu gösterdiğini söyledi.
     Tanrıverdi, konuşmasına şöyle devam etti:
     Bu mübarek ramazan ayında hiçbir din, insanların katledilmesine müsaade etmez. Zerdüşt dini mensupları olduklarını biliyorduk, ancak bu kadar zalim, bu kadar cani olabileceklerini bu ayda öğrendik. Ancak şartlar ne olursa olsun böylesi kahraman evlatlarımız vatanını, milletini düşünen, bayrağını düşünen, insanını düşünen evlatlarımız ve milletimiz olduğu sürece bu terör örgütü muradına eremeyecektir. Türkiyenin düşmanı hangi ülkenin maşası olursa olsun, ona destek veren ülkeler de hesabını vereceklerdir. Türkiye sahipsiz değildir, Türkiye kendi gençleri ve dinamikleriyle elbette kendi sınırlarını koruyacak, insanını koruyacak güçtedir. Biz barıştan yana olduğumuzu her zaman ifade ediyoruz. Dünya insanlığının barışından yana olduğumuzu her zaman söylüyoruz.
     Terörü lanetlediklerini kaydeden Tanrıverdi, Teröre son verilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Özellikle Hakkari olaylarından sonra hükümetimizin aldığı kararlar, silahlı kuvvetlerimizin o bölgedeki rotasyonlarıyla herhalde bir daha böylesi terör estirme cesareti bulamayacaklar. Hükümetimiz, terörün üstesinden gelmek için sonuna kadar kararlıkla yürüyecektir. Bütün bunların Türkiyenin önünün kesilmesi için yapıldığını biliyoruz. Ama Türkiyenin tekerleği o kadar süratli dönmektedir ki bütün bunlar Türkiyenin gelişmesine, büyümesine engel olamayacaktır. Hiçbir engeli kabul etmiyoruz. Önümüze çıkan her engeli millet olarak birlik ve beraberlik içinde aşacağız diye konuştu.
     Tanrıverdinin ziyaretine AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ile AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Azman eşlik etti.
     Tanrıverdi, daha sonra Turgutlu Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Serhat Orhandan ilçedeki yatırımlar hakkında bilgi aldı.
     Tanrıverdi, iftar öncesinde Ahmetli ilçesine giderek Belediye Başkanı Ahmet Alhanı da ziyaret etti.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek / Turgay Duyar / Efsun Yılmaz
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER