Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesinden

Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesinden aile içi iletişim seminerine katılanlara sertifika


KONYA (A.A) - Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi ile Konya Halk Sağlığı Müdürlüğünce organize edilen Aile içi iletişim ve etkin ebeveynlik seminerinin sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
     Kimse Yok Mu Derneği Konya Lojistik Merkezinde düzenlenen töreninin açılış konuşmasını yapan Kimse Yok Mu Derneği Konya şube Müdürü Hasan Aşçı, Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi olarak ihtiyaç sahibi ve mağdur olan vatandaşlara yardım etmeye devam ettiklerini söyledi.
     Bunun yardımların yanı sıra sosyal ve kültürel etkinlikler çerçevesinde eğitim de verdiklerini ifade eden Aşçı, son olarak Halk Sağlığı Müdürlüğü ile birlikte 8 hafta süren aile içi iletişim ve etkin ebeveynlik seminere gerçekleştirdiklerini belirtti.
     Konya Halk Sağlığı Müdürü Lütfü Saltuk Demir de eğitimcilerin seminerde; etkin iletişim, iletişim engelleri, sen dili-ben dili, 0-6 yaş döneminin önemi, aile kurumunun işlevleri, ailede çocuk iletişimi, anne-baba tutumları, ergenlik dönemi, stres ve baş etme yöntemleri konularında katılımcılara bilgi verdiğini vurguladı.
     Protokol konuşmalarının ardından Aile içi iletişim ve etkin ebeveynlik seminerine katılan kursiyerlere protokol üyeleri tarafından sertifikaları takdim edildi.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesinden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER