KIRGARAT

KIRGARAT-Cnin 1. genel kurulu yapıldı


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Gazeteciler, Radyocular ve Televizyoncular Cemiyetinin (KIRGARAT-C) 1. olağan genel kurul toplantısı yapıldı.
     Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonundaki genel kurulda konuşan Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, ilde bulunan bütün kurumların yaptıkları işlevleri her zaman basına vermelerini istedi.
     Vali Çakacak, Kamuoyunun güçlenmesi için basının desteği önemli. Şehrin gelişmesi için birlikte çalışmalıyız. Gazetecilikte doğru ve hızlı bilgi önemlidir. Kurum müdürlerine söyledim, kurumları ile ilgili yaptıkları çalışmaları benim iznim olmadan anlatabilirsiniz dedim. Herkes kurumunu rahatça tanıtabilir. Kırşehir Gazeteciler, Radyocular ve Televizyoncular Cemiyetinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum dedi.
     Yeni kurulan KIRGARAT-Cnin şehrin yol göstericisi olacağını belirten AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan da, Medya, şehir ve bizler için çok önemli. Gazeteciler biz siyasetçileri ve yöneticileri sürekli yönlendirmeli. Çıkar amaçlı gazetecilik değil, doğru gazetecilik yapmak lazım diye konuştu.
     AK Parti Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan ise kurulan bu cemiyetin herkese hayırlı olması temennisinde bulundu.
     Kurucu Başkan Sayit Yanık da bu cemiyetle basın camiasındaki herkesi bir çatı altında toplayacaklarını söyledi.
     İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Demirin divan başkanlığı yaptığı genel kurulda Sayit Yanık, başkanlığı seçildi.
    
     Muhabir: Aykut Aktaş
     Yayıncı: Mustafa Yıldız

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER