Kırıkhan Emniyet Müdürü Örten:

Kırıkhan Emniyet Müdürü Örten: 2012 yılında bin 737 asayiş, kaçakçılık ve narkotik olayı meydana geldi


HATAY (A.A) - Kırıkhan Emniyet Müdürü Nadir Örten, 2012 yılı içerisinde ilçede bin 737 asayiş, kaçakçılık ve narkotik olayın meydana geldiğini belirtti.
     Örten, bir yıllık değerlendirme yaptığı toplantıda, ilçe halkının huzurlu bir ortamda yaşamasını sağlamak açısından başarılı bir çalışma yılı geçirdiklerini söyledi.
     Bir yıl içerisinde 138 ton kaçak akaryakıt, 42 kilogram uyuşturucu madde, 115 cep telefonu, 275 kök Hint keneviri ele geçirdiklerini vurgulayan Örten, 2012 yılında bin 737 asayiş, kaçakçılık ve narkotik olayı meydana geldi. Suçlarla ilgili 2 bin 400 kişi yakalandığı ve adli mercilere sevk edildi. Vatandaşın huzur ve güvenini bozan 45 şahsa da Kabahatler Kanununa göre 14 bin 352 TL para cezası tatbik edildi diye konuştu.
     Yıl içerisinde ilçede 76 trafik kazasının meydana geldiğini ifade eden Örten, bu kazalarda 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 132 kişinin yaralandığını kaydetti.
     Örten, kazaların büyük çoğunluğunun motosikletle olduğunu belirtti.
     Bu yıl içerisinde 938 aracın trafikten men edildiğini, 35 şahsın alkollü araç kullanmaktan sürücü belgesine el konulduğunu, 3 bin 398 kişiye de para cezası kesildiğini vurgulayan Örten vatandaşların her türlü sıkıntı ve taleplerinde 155 Polis İmdat hattını aramasını istedi.
    
     Muhabir: Ekrem Sarcan
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Kırıkhan Emniyet Müdürü Örten: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER