Kırıkkalede Koruyucu Aile seferberliği başladı

Kırıkkalede Koruyucu Aile seferberliği başladı


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale Valisi Ali Kolatın eşi İlksen Kolat tarafından, Kırıkkalede koruyucu aile seferberliği başlatıldı.
     Polis Evinde düzenlenen etkinlikte konuşan İlksen Kolat, koruyucu aile hizmetlerinin yaygınlaştırılması ile ilgili çalışmaların başlatıldığını ve şu anda Kırıkkalede 27 koruyucu ailenin bulunduğunu söyledi.
     Koruyucu ailelerin özverili, samimi ve gönülden bu işi yürüttüklerini ifade eden Kolat, şöyle konuştu:
     Bizde sizlerle tanışmayı ve sizlere teşekkürlerimizi sunmayı uygun bulduk. Kentimizde 5 yıl içerisinde 27 çocuğun sıcak aile ortamına kavuşturulduğunu gördüm. Koruyucu ailelerimizin bundan sonraki desteklerini daha da görmek istiyoruz. Bu bir sosyal sorumluluk projesidir. Ailelerin katkılarıyla amacımıza daha çabuk ulaşıp, sıcak yuvalara kavuşacak ve çocuklarımızın sayısının hızla artacağına inanıyorum.
     Bugün itibari ile koruyucu aile seferberliğini başlattıklarını belirten Kolat:
     Bu seferberlik kapsamında koruyucu aileliği özendirici tanıtım toplantı ve faaliyetlerimiz olacak. Geride sıcak aile ortamını özleyen çocuklarımız olduğunu unutmayalım dedi.
     Kırıkkale Valisi Ali Kolat ise, ailesi olmayan çocukların iyi bir nesil ve iyi bir geleceğe sahip olması açısından sıcak bir yuvaya her zaman ihtiyaçları olduğunu bildirdi.
     Etkinliğe, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev ve eşi Zehra Karacaev, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ve eşi Ebru Kartal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri katıldı.
    
     Muhabir: Fatih Gökmen
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kırıkkalede Koruyucu Aile seferberliği başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER