Kırıkkale Üniversitesinden girişimcilik eğitimi

Kırıkkale Üniversitesinden girişimcilik eğitimi -Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Hekimoğlu: -Kursu başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan ve bir iş fikri oluşturarak bu fikri projeye döken ve ilgili kurullardan


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Muhammet Hekimoğlu, girişimcilik eğitimini başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan ve bir iş fikri oluşturarak bu fikri projeye döken ve ilgili kurullardan geçiren girişimci adaylarına KOSGEB tarafından karşılıksız olarak 30 bin lira destek ödemesi yapılacağını bildirdi.
     Doç. Dr. Hekimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, merkezin, İŞKUR ve KOSGEB işbirliğiyle 16 Temmuz-9 Ağustos tarihleri arasında girişimcilik eğitimi vereceğini belirterek, kursa katılmak isteyen adayların İŞKURa kayıtlı olmaları ve 12 Temmuz Perşembe günü saat 10.00da Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kocatepe Salonunda yapılacak sınava katılarak başarılı olmaları gerektiğini kaydetti.
     Kursun üniversitenin öğretim elemanları tarafından verileceğini ifade eden Doç. Dr. Hekimoğlu, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Kurs süresince, kursiyerlere İŞKUR tarafından günlük 20 lira harçlık ödenecek. Kursu başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan ve bir iş fikri oluşturarak bu fikri projeye döken ve ilgili kurullardan geçiren girişimci adaylarına ise KOSGEB tarafından karşılıksız olarak 30 bin lira destek ödemesi yapılacak.
    
     Muhabir: Emrah Yaşar
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kırıkkale Üniversitesinden girişimcilik eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER