Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -KIFSADa teşekkür belgesi


KIRKLARELİ (A.A) - Trakya Kalkınma Ajansı, İstanbulda düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT) Kırklarelinin tanıtımına katkı sağlayan Kırklareli Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneğine (KIFSAD) teşekkür belgesi verdi.
     KIFSAD binasında düzenlenen törende, Trakya Kalkınma Ajansı Halkla İlişkiler Uzmanı Erman Tırak, KIFSAD üyesi Erhan Baycana teşekkür belgesini takdim etti.
     Tırak, EMİTT Fuarında Kırklarelinin tanıtımına en büyük desteği KIFSADın verdiğini söyledi.
    
     -"Karadenizde Birleşik Kıyı Alanları Yönetimi Projesi"
    
     Kırklareli Doğal Yaşamı Koruma Vakfı (DAYKO) ile Türk Deniz Araştırmaları Vakfı "Karadenizde Birleşik Kıyı Alanları Yönetimi Projesi" hazırladı.
     DAYKO Başkanı Nusret Türkkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karadenizin çevre kalitesini arttırmak amacıyla Türkiye, Romanya, Bulgaristan, Ukrayna, ve Moldovada ortak metotlar geliştirerek Karadeniz havzasında sürdürülebilir tarzda doğal kaynakların ekonomik kullanımını sağlamayı amaçladıklarını söyledi.
     Projenin 627 bin 102 avro bütçe ile Türkiye, Romanya, Bulgaristan, Ukrayna, ve Moldovada sürdürüleceğini belirten Türkkan, önemli bir projeyi hazırlamaktan ve uygulamaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.
    
     -Vize Belediye Başkanı Yılmaza ziyaret
    
     Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz ile belde belediye başkanları Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmazı makamında ziyaret etti.
     Emin Halebak, ziyarette yaptığı konuşmada, Trakyanın tek "Cittaslow" (sakin şehir) unvanına sahip Vize ilçesinin, Türkiyenin göz bebeği olduğunu söyledi.
     Belediye Başkanı Yılmazın başarılı çalışmalarını yazılı ve görsel medyadan takip ettiklerini belirten Halebak, Yılmaza başarılar diledi.
     Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vize halkına hizmet etmekten mutlu olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Salim Tiran/Salih Baran
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER