Sosyal Güvenlik Haftası

Sosyal Güvenlik Haftası -SGK Kırklareli Müdürü Halcı: -"İnsan odaklı, güler yüzlü, eşit ve adil olarak hizmetteyiz"


KIRKLARELİ (A.A) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kırklareli Müdürü Tahsin Halcı, insan odaklı, güler yüzlü, eşit ve adil olarak hizmet sunduklarını bildirdi.
     Halcı, Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla kentteki bir restoranda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, SGKnın her geçen gün yenilendiğini ve hizmet kalitesini arttırdığını söyledi.
     Toplumda sosyal güvenlik bilincini daha iyi oluşturmak amacıyla Sosyal Güvenlik Haftasının çeşitli etkinliklerle kutlanacağını anlatan Halcı, şunları kaydetti:
     "Sosyal güvenlik hizmetlerini vatandaşımıza en iyi şekilde anlatacağız. Tüm vatandaşlarımız hakları bilmeli. Kayıt dışı istihdam ile mücadele ediyoruz. Halen ülkemizde yüzde 40lara varan oranlarda kaçak işçi çalıştırılıyor. Bu durumdan devletimiz de büyük zararlara uğruyor. O kaçak çalıştırılan işçilerin primlerini alamıyor. Dolayısıyla alınamayan bu primler sonucu devlet de hizmet vermede yetersiz kalabiliyor. Kaçak işçi çalıştırmayla ilgili denetimlerimizi sıklaştırdık ve bundan sonra da sıklaştırmaya devam edeceğiz. Kapımız tüm vatandaşlarımıza açık. İnsan odaklı, güler yüzlü, eşit ve adil olarak hizmetteyiz."
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Sosyal Güvenlik Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER