Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa


KIRKLARELİ (A.A) - Ülkü Ocakları Kırklareli Başkanlığı, Anneler Günü dolayısıyla karanfil dağıttı.
     Ülkü Ocakları Kırklareli Başkan Osman Furkan Nalbantoğlu ve beraberindekiler, Cumhuriyet Caddesinde vatandaşlara karanfil verdi.
     Nalbantoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, annelerin sadece bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini belirtti.
     Annelerin, kutsal varlıklar olduğunu ifade eden Nalbantoğlu, "Yüce Allahın yaratma fiiline vasıta olan, bizleri ana karnından başlayıp, tanık olduğu son anımıza kadar titizlikle koruyan, her türlü kötülükten esirgeyen, kusurlarımızı görmezden gelip bağışlayan analarımızı hangi sözcükle övmeye kalksak az gelir. Annelerimizi hiçbir zaman unutmamamız gerekiyor" dedi.
    
     -DSP Kırklareli İl Başkanlığına yeniden Ölmez seçildi-
    
     DSP Kırklareli İl Başkanlığına yeniden Göksel Ölmez seçildi.
     Bir düğün salonunda, DSP İstanbul İl Başkanı Erdoğan Sincerin divan başkanlığında gerçekleşen kongre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının söylenmesiyle başladı, gelir, gider ve faaliyet raporlarının okuması ve ibrasıyla devam etti.
     Kongrede 31 oy alan Ölmez, yeniden DSP Kırklareli İl Başkanlığına seçildi.
     Yönetim kurulu da Sevgi Özmetin, Tamer Öztaşkın, Adnan Bıyıklı, Beşir Akbaş, Bahattin Durgut, Şükrü Oğuz, Şener Ürpek, Yaşar Mert, İsmail Öztürk, Hasan Çetinbaş ve Kadir Baykaldan oluştu.
    
     -Yol yapım çalışmaları-
    
     Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Edirne-Kırklareli karayolundaki duble yol çalışmaları sürüyor.
     Kırklareli 15. Şube Şefliğinden alınan bilgilere göre, geçen nisan ayında başlayan duble yol çalışmalarının hızla sürdüğü bildirildi.
     Yaklaşık 60 kilometrelik yolun 2 yılda tamamlanması hedefleniyor.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER