Kırklareli Emniyet Müdürü Aktaş:

Kırklareli Emniyet Müdürü Aktaş: 1 Ocak 2013ten itibaren, Önleyici Hizmetler, Asayiş ve Polis Merkezi ekipleri Trafik Kural İhlali Tespit Tutanağı düzenleme yetkisinde olacak


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş, 1 Ocak 2013ten itibaren, Önleyici Hizmetler, Asayiş ve Polis Merkezi ekipleri Trafik Kural İhlali Tespit Tutanağı düzenleme yetkisinde olacak dedi.
     Kırklareli Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda konuşan Aktaş, Kırklarelinin trafik fotoğrafının olumlu hale gelmesi için çalıştıklarını söyledi.
     Trafik düzeni ve kazaların en aza indirilmesi için gerekli çalışmalar yapılacağını anlatan Aktaş, şunları kaydetti:
     2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 6ncı ve Karayolları Trafik Yönetmeliğinin 7nci maddesine istinaden ekip olarak görev yapan emniyet hizmetleri sınıfındaki personele, karşılaştıkları trafik kural ihlallerine ilişkin tespit tutanağı düzenleme yetkisi verilmiştir. 1 Ocak 2013 tarihi itibariyle, Önleyici Hizmetler, Asayiş ve Polis Merkezi ekipleri Trafik Kural İhlali Tespit Tutanağı düzenleme yetkisinde olacak. Yapılan istatistik bilgilere göre Kırklarelide yaralamalı ve özellikle ölümlü kazalar biraz yüksek. Uygulamanın olumlu sonuçlar doğuracağına inanıyorum.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kırklareli Emniyet Müdürü Aktaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER