Kırşehirde otomobil kamyonetle çarpıştı: 2 ölü,

Kırşehirde otomobil kamyonetle çarpıştı: 2 ölü, 5 yaralı -Kazada, Ürgüp Müftüsü Murat Çakır da hayatını kaybetti


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehirde, otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, aralarında Ürgüp Müftüsü Murat Çakırın da olduğu 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
     Kırşehirden Kayseriye giden Murat Çakırın (40) kullandığı 50 UA 900 plakalı otomobil, Mucur ilçesi Derindere mevkisinde, yağış nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek Vedat Demirkanın (31) kullandığı 06 RZ 284 plakalı kamyonetle çarpıştı.
     Kazada, sürücülerle 50 UA 900 plakalı araçta bulunan Ayşegül Çakır (13), Yusuf Çakır (13), Zehra Çakır (10), Aynur Çakır (48) ile 06 RZ 284 plakalı kamyonetteki İlker Dinçer (30) yaralandı.
     Murat Çakır, sıkıştığı araçtan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, UMKE ve itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu çıkarıldı. Yaralılar, olay yerine çağrılan çok sayıda ambulansla Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
     Yaralılardan Murat ve Yusuf Çakır, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.
     Murat Çakırın, Ürgüp İlçe Müftüsü olduğu öğrenildi.
    
     Muhabir: Aykut Aktaş / Abdullah Yıldız
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Kırşehirde otomobil kamyonetle çarpıştı: 2 ölü, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER