Kırşehir Belediyesinden engellilere akülü şarj makinesi

Kırşehir Belediyesinden engellilere akülü şarj makinesi -Akülü araçların şarj edilebilmesi için belediye binasının yanına şarj cihazı konuldu


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Belediyesi, engellilerin akülü araçlarını şarj edebilmesi için yeni bir hizmet başlattı. Belediye binasının yanına araçların şarj edilebilmesi için şarj cihazı konuldu.
     Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci yaptığı yazılı açıklamada, engellilere yönelik hizmetlerin devam edeceğini belirterek, kentteki engellerin bir bir kaldırıldığını ifade etti.
     Bahçeci, engellilere yönelik projelerin devam ettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:
     "Bilindiği üzere şehir içinde kaldırım rampalarını tamamladık. Bunun yanı sıra belediye binamıza engelli asansörü yaptık. Kısacası bu hizmetlerimizle onlar da artık normal vatandaşlar gibi kent içerisinde yaşayabiliyorlar. Bugün yine ihtiyaç kapsamında şarjları biten akülü araçlar için şarj makinesi aldık. Belediye binamızın yanına koyduk. Kırşehir Belediyesi olarak yine bir ilke imza attığımızı düşünüyoruz. Belediyemizin yapmış olduğu tüm projelerde engelli vatandaşlarımıza yönelik uygulamalar var. Kentimiz için, engelli kardeşlerimiz için hayırlı olsun. Kırşehirde huzur içerisinde yaşamalarını temenni ediyorum."
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kırşehir Belediyesinden engellilere akülü şarj makinesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER