Kırşehirspora mali destek

Kırşehirspora mali destek -Kırşehir Valiliği, Belediye Başkanlığı ve milletvekilleri yaklaşık 100 bin liralık desteği taahhüt etti


KIRŞEHİR (A.A) - Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Kırşehirspora Kırşehir Valiliği, Belediye Başkanlığı ve milletvekilleri 100 bin liralık destek taahhüdünde bulundu.
     Kırşehir milletvekilleri Abdullah Çalıkan ve Muzaffer Aslan, kulübün başkanlığını devralan Necdet Özbay ile birlikte gazetecilere açıklamalarda bulundu.
     Çalışkan, Kırşehirsporun kentin bir değeri olduğunu belirterek, buna herkesin destek vermesi gerektiğini söyledi. Kulübün kendi ayakları üzerinde durabilmesi için girişimleri sürdürdüklerini belirten Çalışkan, şöyle konuştu:
     Kırşehirspora Valiliğimizin desteği ile Jeotermal AŞden 50 bin lira destek sağlanacak. Yine, Kırşehir Belediyesi ve milletvekilleri olarak biz 50 bin lirayı taahhüt ediyoruz. Yılda 100 bin lira taahhüt edilmiş oluyor dedi.
     Kayyumdan başkanlığı devralan eski futbolcu Necdet Özbay da, Hasta yatakta yatıyor. Bu hastayı ayağa kaldırmamız ve bir daha hasta etmemek üzere hizmet etmemiz gerekiyor dedi.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kırşehirspora mali destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER