Kızıltepede öğrencilerden spor salonu talebi

Kızıltepede öğrencilerden spor salonu talebi -Beden eğitimi öğretmenliği için hazırlanan öğrenciler, Kaymakam Yırıktan çalışma yapmak için spor salonu talebinde bulundu


MARDİN (A.A) - Kızıltepede beden eğitimi öğretmenliği için hazırlanan öğrenciler, Kaymakam Erkaya Yırıktan çalışma yapmak için spor salonu talebinde bulundu.
     Beden eğitimi öğretmenliği için hazırlanan bir grup öğrenci ve kurs öğretmenleri Kaymakamlık önünde toplanarak, çalışma yapmak için spor salonu talep etti. Kurs öğretmenleri ile görüşen Kaymakam Yırık, spor salonunu kullanmak için Valilikten izin alınması gerektiğini belirtti.
     Bunun üzerine kurs öğretmenleri, izin almak için toplu olarak Valiliğe başvuracaklarını kaydetti. Kaymakamlık çıkışında öğrenciler adına açıklama yapan kurs öğretmeni Selman Cevheroğlu, öğrencilerin beden eğitimi öğretmeni olmak için hazırlandığını, her yıl ilçede yaklaşık 150 öğrencinin beden eğitimi öğretmenliğini kazandığını söyledi.
     Stat için her sene bin 500 lira verdiklerini aktaran Cevheroğlu, "Ancak sadece stada girebileceğimizi söylüyorlar. Spor salonuna giremiyoruz. Salona giremesek bu kadar öğrenci ile ne yapalım- 500e yakın öğrenci sınava hazırlanıyor. Salon için Valiliğe başvuracağız" diye konuştu.
     Öte yandan, ilçedeki spor salonunun bakım ve onarımı için ihale edildiği ve tadilata olduğu için şu anda kullanılamadığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Adnan Koçhan / Nurten Aslan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Kızıltepede öğrencilerden spor salonu talebi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER