KKKA, etkinlik iptal ettirdi

KKKA, etkinlik iptal ettirdi -Kastamonu Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği, her yıl mesire alanlarında düzenlediği Pilav Gününü KKKA hastalığı vakaları nedeniyle iptal etti


KARABÜK (A.A) - Karabükte faaliyet gösteren Kastamonu Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği, her yıl mesire alanlarında düzenlediği Pilav Gününü Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı vakaları nedeniyle iptal etti.
     Kastamonu Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Gülhan Kaynar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her yıl binlerce vatandaşlarının katılımı ile gerçekleştirdikleri ve geleneksel hale gelen Pilav Gününü bu yıl iptal ettiklerini söyledi.
     Ancak hemşehrileri ile bir araya gelebilmek için ilerleyen günlerde yine değişik etkinlikler düzenleyeceklerini ifade eden Kaynar, şöyle konuştu:
     Bölgemizde kene ısırması sonucunda Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığına yakalanıp hayatını kaybeden hemşehrilerimizin haberlerini endişeyle izliyoruz. Hal böyleyken her yıl mesire alanlarında binlerce vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirdiğimiz pilav günümüzü bu yıl yapmak istemedik. Çünkü bir vaka olmasını istemedik. Kene ölümlerini endişe ile izlerken hiç bir vatandaşımızı riske atamazdık.
    
     Muhabir: Ahmet Özler / Sinan Özmüş
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber KKKA, etkinlik iptal ettirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER