KMÜden öğrencilerini sevindirecek düzenleme

KMÜden öğrencilerini sevindirecek düzenleme


KARAMAN (A.A) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi(KMÜ) yönetiminin, öğrencilerin bahar şöleni ve mezuniyet töreni kutlamalarına yönelik beklentilerini karşılamak amacıyla yeni bir uygulamayı hayata geçirmeye hazırlandığı bildirildi.
     Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada geçen hafta genel sekreter, fakülte, yüksek okul ve meslek yüksek okulu yöneticileri ile Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi yetkililerinin katıldığı bir toplantı düzenlediklerini belirtti.
     Toplantıda KMÜnün 2012-2013 eğitim-öğretim yılı bahar döneminde öğrencilere yönelik ne tür etkinlikler düzenleyebileceğinin tartışıldığını ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti:
     Dünyanın hiçbir yerinde Türkiyedeki üniversitelerde var olan bahar şenlikleri gibi bir uygulama yoktur. Çünkü üniversitelerin, insanları eğlendirmek gibi bir görevi bulunmamaktadır. Bununla birlikte biz öğrencilerimizi memnun etmek için her şeyi yapmaya hazırız. Bu toplantımızın ardından öğrenci temsilcilerimizle de bir araya geleceğiz ve onların taleplerini öğreneceğiz. Adımlarımızı öğrencilerimizin beklentilerine göre atmaya devam edeceğiz. KMÜ önceki yıllarda fiziksel yetersizlikleri olmasına karşın artık her türlü organizasyonu rahatlıkla yapabilecek imkanlara sahip. Temel amacımız üniversitenin tesis ve imkanlarından öğrencileri en etkin şekilde yararlandırmak.
    
     Muhabir: Mehmet Çetin
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber KMÜden öğrencilerini sevindirecek düzenleme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER