KOBDERden İl Müdürü Kayacana ziyaret

KOBDERden İl Müdürü Kayacana ziyaret


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Amatör Olta Balıkçıları Derneği (KOBDER) Yönetim Kurulu Üyeleri, Gıda, Tarım Hayvancılık İl Müdürü Özkan Kayacanı ziyaret etti.
     KOBDER Genel Sekreteri İsmail Arslan, ziyarette yaptığı konuşmada, doğada su kenarında ağız tadı ile buluşabilmek için dernek çatısı altında birleştiklerini söyledi.
     Derneğin 15 Martta ilk genel kurulunu yapacağını, geçici yönetim kurulunun görevini yeni yönetim kuruluna devredeceğini belirten Arslan, Sadece Kayseriyi değil, tüm Türkiye amatör olta balıkçılarını yakından ilgilendiren istihsal alanlarda hafta içi olta avı yasağı ve kullanımı yasak malzeme ile katliam yapan oltacı ve ağcılara yönelik mücadele edeceğiz. Gelecekte hayırla anılmak için el birliği ile çalışacağız dedi.
     İl Müdürü Özkan Kayacan da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sürdürülebilir doğal su yaşamının önemini kavrayan Kayserili amatör oltacıların bir araya gelmesi ve bilinçli avcılık için gayret göstermeleri, şehrimiz adına önemli diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Arslan, İl Müdürü Özkan Kayacana, sürdürülebilir doğal su yaşamı konusunda gösterdiği duyarlılık ve amatör olta balıkçılığına katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.
    
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber KOBDERden İl Müdürü Kayacana ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER