Kocaelide Sahne Öğretmenlerin yarışması

Kocaelide Sahne Öğretmenlerin yarışması -Kocaelide bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmaya katılan öğretmenler, performanslarıyla göz doldurdu


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bu yıl ikincisini düzenlediği Sahne Öğretmelerin yarışmasına katılan öğretmenler, performanslarıyla göz doldurdu.
     Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığınca düzenlenen yarışmaya, Enstrüman ve vokal, serbest teknik resim, karikatür ve süsleme sanatları, hat, ebru, şiir okuma ve stand-up - skeç - drama kategoride dereceye giren öğretmenler, hünerlerini sergiledi.
     Törende konuşan Kocaeli Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutlayarak, Bütün öğretmenlerimize gösterdikleri üstün performanstan dolayı kutluyorum. Onların başarısı, herkesin başarısıdır. Öğretmenler her zaman bizim gönül sahnemizdeler dedi.
     Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı ise öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğuna dikkati çekerek, geçen yıl düzenlenen yarışmanın ikincisini gerçekleştirdiklerinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.
     Öğretmenlerin, eğitim dışında birçok sanat dalına ve yeteneğe sahip olduğuna bir kez daha herkesin şahit olduğunu ifade eden Yazıcı Biz, öğretmenlerimize tarih boyunca saygıda kusur etmeyen bir milletiz. Öğretmene saygıyı, sevgiyi evde ailemizden, tarihte ecdadımızdan öğrendik. Öğretmenlerimize gösterdiğimiz saygının medeniyet seviyemizi ölçmede esaslı bir mihenk taşı olduğunu düşünüyorum şeklinde konuştu.
     Etkinlikte, dereceye giren öğretmenler, ödüllerini aldı.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelide Sahne Öğretmenlerin yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER