Kocaelideki bıçaklı kavga

Kocaelideki bıçaklı kavga -KOÜ öğrencisi Furkan Erginalpin bıçakla öldürülmesi, 2 kişinin de yaralanmasına ilişkin gözaltına alınan şüpheli, sevk edildiği mahkemece tutuklandı


KOCAELİ (A.A) - Kocaelide önceki gün iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) öğrencisi Furkan Enginalpin bıçakla öldürülmesi, 2 kişinin de yaralanmasına ilişkin gözaltına alınan şüpheli, tutuklandı.
     İzmit Cedit Mahallesinde Yan bakma nedeniyle çıktığı belirtilen kavgada, Furkan Erginalpi (20) bıçakla öldürdüğü, arkadaşı Oğuzhan Ölçer ile kavgayı başlattığı iddia edilen kendi arkadaşı Emrah Özü de yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan Aşkın Emre Dnin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
     Sağlık kontrolünün ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanan Aşkın Emre D, cezaevine gönderildi.
     Bu arada, yaralanan Oğuzhan Ölçer ile Emrah Özün hastanedeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
     İzmitteki bir kafede, önceki gün Aşkın Emre D. ve arkadaşı Emrah Öz ile KOÜ İzmit Meslek Yüksek Okulu İş Sağlığı ve Güvenliği bölümü birinci sınıf öğrencisi Furkan Erginalp ve Oğuzhan Ölçer arasında, yan bakma nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada, bıçakla ağır yaralanan Furkan Erginalp, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş ve arkadaşı Oğuzhan Ölçer de yaralanmıştı.
     Kavgayı başlattığı için kendi arkadaşı Emrah Özü de bıçakla yaraladığı iddia edilen şüpheli, polis ekiplerince olay yeri yakınlarında gözaltına alınmıştı.
     Erginalp, Kocaelide dün düzenlenen törenin ardından toprağa verilmişti.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelideki bıçaklı kavga Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER