Kocaeliden kısa kısa

Kocaeliden kısa kısa -Bilgi Evi öğrencileri Sihirli Sandıkı izledi


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı Bilgi Evlerinin düzenlediği Sihirli Sandık adlı tiyatro oyunu öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Serdar Bilgi Evi öğrencilerinin, Kültür Sanat Günleri etkinlikleri kapsamında Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde sahnelenen Sihirli Sandık adlı oyunu izlediği bildirildi.
     Açıklamada, yıllardır kayıp bir sandığın tekrar ortaya çıkmasının anlatıldığı oyuna, Bilgi Evi öğrencilerinin yanı sıra velilerinin de ilgi gösterdiği kaydedildi.
     Çocuklarının ücretsiz, kaliteli ve güvenli bir ortamda uzman eğitmenler gözetiminde derslerini yaptıklarını anlatan veliler, Bilgi Evlerinde eğitimin yanı sıra çocuklarımızın sosyal yönden gelişmesine de önem veriliyor. Çocuklarımız her fırsatta sosyal faaliyetlere götürülüyor şeklinde konuştu.
    
     -Büyükşehir ve ÇİDERden tüp bebek semineri
    
     Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği (ÇİDER), çocuk sahibi olmak isteyen anne ve baba adaylar için tüp bebek semineri düzenleyecek.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Bilim ve Teknoloji Kulübü Salonunda gerçekleştirilecek olan seminerde, çocuk sahibi olmak isteyen anne ve baba adaylarına, kısırlık tedavileri, tüp bebek tedavileri ve bu tedavide başarılarının nelere bağlı olduğu anlatılacağı bildirildi.
     Prof. Dr. İsmail Çepninin konuşmacı olarak katılacağı seminerin, 11 Kasım Pazar günü yapılacağı kaydedildi.
    
     Muhabir: İbrahim Aktaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaeliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER