Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu:

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: -Çocuklarımızı yarına, hayata daha iyi hazırlamak kutsal bir görevdir


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çocuklarımızı yarına, hayata daha iyi hazırlamak kutsal bir görevdir dedi.
     Bilgi Evi çalışanları ile Antikkapı Restaurantta bir araya gelen Karaosmanoğlu, burada yaptığı konuşmada, Bilgi Evi çalışanlarının çok önemli bir sorumluluk taşıdıklarını belirterek, Kocaelide önemli bir boşluğu doldurduklarını söyledi.
     İhtiyaç sahibi ailelere yardım edilmesinin herkesin görevi olduğunu söyledi ifade eden Karaosmanoğlu, Bilgi Evi eğitmenlerinin çok fedakar bir görev üstlendiklerini vurgulayarak, Çocuklarımızı yarına, hayata daha iyi hazırlamak kutsal bir görevdir. Onların memleketini, anne ve babasını seven, bu ülkeye faydalı bir evlat olmasını sağlamak bizim amacımız. Çocuğumuz mühendis olacaksa ahlaklı, kendini yenileyen, başarılı biri olmasını sağlamak sizlerin sayesinde olacak diye konuştu.
     Dershanecilik anlayışıyla görev yapılmaması gerektiğini dile getiren Karaosmanoğlu, çocukların ben de ülkeme faydalı olmalıyım diyebilecek seviyeye ulaşması için çalışmak gerektiğini ifade etti.
     Toplantı, fotoğraf çekimiyle sona erdi.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER