Kocaeli takımları ilk haftayı karlı kapattı

Kocaeli takımları ilk haftayı karlı kapattı -Spor Toto 2. Ligde 1, 3. Ligde ise 5 futbol takımı bulunan Kocaeli, takımlarının ilk hafta oynadıkları maçlar sonunda 11 puan topladı


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 2. Ligde 1, 3. Ligde de 5 futbol takımıyla temsil edilen Kocaeli, takımlarının ilk hafta yaptıkları maçlar sonunda 11 puan topladı.
     Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Körfez Futbol Kulubü, ilk hafta mücadelesinde İzmit İsmetpaşa Stadyumunda Alanyaspor ile karşılaştı. Maçın ilk yarısında Ademin golüne engel olamayan körfez ekibi, ikinci yarı yaptığı değişiklikler sonucunda Gökhan Kılınç ve Serdarın attığı gollerle sahadan 2-1lik galibiyetle ayrıldı.
     Spor Toto 3. Ligdeki 5 Kocaeli takımından biri olan Gölcükspor, yer aldığı 1. Grupta deplasmanda Beşikdüzüspor ile yaptığı maçta rakibiyle 2-2 berabere kaldı. 2. Grup ekiplerinden Derince Belediyespor da tarihinde ilk kez yer aldığı Spor Toto 3. Ligde, sahasında Trabzon Kanuni Futbol Kulübünü 4-0 yenerek lige moralli bir başlangıç yaptı.
     Derince Belediyespor ile aynı grupta yer alan Gebzespor ise deplasmanda Menemen Belediyespor yaptığı karşılaşmadan 4-1lik mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Gebzespor, ilk hafta müsabakalarından puan alamayan tek Kocaeli takımı oldu.
     3. Grupta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği, sahasında Gümüşhanespor ile karşılaştı. Rakibine göre iyi bir oyun sergileyen Kocaeli temsilcisi, sahadan 3-2 galibiyetle ayrıldı.
     1996-1997 ve 2001-2002 sezonlarında Türkiye Kupasını kazanarak tarihinin en büyük başarısını elde eden, 1997-1998 sezonunda Türkiyeyi Avrupa Kupa Galipleri Kupasında temsil ederek 4 büyüklerin korkulu rüyası haline gelen Kocaelispor, geçmiş dönemden kalan borçları nedeniyle zor günler geçiriyor.
     Eski futbolcularının yönetiminde 3. Grupta mücadele eden yeşil-siyahlı ekip, deplasmanda Emrespor ile yaptığı maçta 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçlarla Kocaeli takımları, ilk hafta müsabakalarında yaptıkları 6 maçtan toplam 11 puan topladı.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaeli takımları ilk haftayı karlı kapattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER