Kocaelispor Kulübü Başkanı Görsen:

Kocaelispor Kulübü Başkanı Görsen: "Bizlerin bilmediği hesaplar, gelirler ve ödemeler olduğunu iddia edenleri, iddialarını ispatlamaya davet ediyoruz"


KOCAELİ (A.A) - Kocaelispor Kulübü Başkanı Orhan Görsen, kulübün gelir ve giderlerine ilişkin asılsız söylentiler ortaya atanları, iddialarını ispatlamaya davet ettiklerini bildirdi.
     Görsen, yaptığı yazılı açıklamada, yönetim olarak şeffaf davrandıklarını belirterek, bu sezona ait tüm gelir ve giderleri açıkladıklarını kaydetti.
     Kulübün internet sitesinde 3 Temmuz 2012-24 Nisan 2013 döneminde elde edilen gelirlerin ve giderlerin dökümününü yayınlandığını ifade eden Görsen, SEDAŞ ve Diler Çelik, bağışlarının hesaplara dahil olduğu kaydetti.
     Görsen, ayrıca devre arası kampı masraflarının Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar tarafından karşılandığı, otel tarafından direkt fatura edildiği için kulüp hesaplarında yer almadığını vurguladı.
     Kulübün hesaplarının tüm kamuoyuna açık olduğunu bildiren Görsen, "Bunların haricinde bizlerin bilmediği hesaplar, gelirler ve ödemeler olduğunu iddia edenleri, iddialarını ispatlamaya davet ediyoruz" ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Şengül Oymak
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelispor Kulübü Başkanı Görsen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER