Kocasinan, 209. parkı tamamladı

Kocasinan, 209. parkı tamamladı


KAYSERİ (A.A) - Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, 2 gündür karla mücadele ederken bugün havanın güneşli ve açık olmasını fırsat bilerek, yılın son parkı Vefayı tamamladıklarını bildirdi.
     Yıldız, yaptığı açıklamada, hayatı kolaylaştırmanın, yaşanabilir mekanlar sunmanın önemli adımlarından birinin de yeşil alan miktarını artırmak olduğunun vurguladı.
     Kasım ayının ortasına gelmeden inşaat sezonunu tamamlayıp, kış çalışmalarına başlamalarına rağmen iklim koşullarının iyi olmasını değerlendirdiklerini ifade eden Yıldız, şunları söyledi:
     Hava koşulları, belediye çalışmalarına imkan sağlayacak şekilde gidiyor. Biz de çalışmalarımızı bırakmadık, ilkbahara ertelemedik. Son iki gündür, karla mücadele ediyorduk. Bugün ise hava güneşli ve açık olunca parkın eksiklerini tamamlayıp, 2012nin son parkını bitirdik. Adını da İstanbulun müstesna semtlerinden biri ve dostlukları sonsuz kılan bir duygu ve davranış olan Vefa koyduk. Havaalanı yolunda Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde 4 bin metrekarelik alana yapılan Vefa Parkı, Kocasinan Belediyesinin 209. parkı oldu. Parkın ağaç, çim, çiçek ekim ve dikimi bitirilmişti. Sulama ve aydınlatma sistemlerini de yaptık. Park mobilyalarını yerleştirdik. 325 bin lira harcamayla 2012 yılının son parkı Vefayı hemşehrilerimizin hizmetine sunduk.
    
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Kocasinan, 209. parkı tamamladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER