Kocasinan Belediyesinin satacağı arsalara yoğun ilgi

Kocasinan Belediyesinin satacağı arsalara yoğun ilgi


KAYSERİ (A.A) - Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, belediye atölye alanında bulunan 16 parselle akaryakıt istasyonu arsasının 15 Ocaktaki satış ihalesine ilginin yoğun olduğunu bildirdi.
     Yıldız, yaptığı açılamada, kuruluşunda şehir dışında olan Ziya Gökalp Mahallesindeki atölyenin bugün konut ve 3 esnaf sitesi arasında kaldığını belirterek, mevcut alanda 16 konut parseli ile akaryakıt istasyonu alanı oluşturduklarını kaydetti.
     Bu parsellerle akaryakıt istasyonu alanının 15 Ocak salı günü ihaleyle satacaklarını belirten Yıldız, şu bilgileri verdi:
     Atölye alanına planlanan 16 konut parselinin alanı 2 bin 353 ile 2 bin 70 metrekare arasında değişirken inşaat alanları 7 bin 128 metrekare olarak planlandı. Konut parsellerinin muhammen bedelleri 1 milyon, geçici teminatı 30 bin lira. Alanı 2 bin 24 metrekare olan akaryakıt istasyonunun inşaat alanı ise 809 metrekare, muhammen bedeli 1 milyon 250 bin lira, geçici teminatı da 37 bin 500 lira olarak belirlendi. Adı geçen yerleri 15 Ocak Salı günü saat 14.00de Meclis Salonunda Encümen huzurunda ihaleyle satacağız. 16 parselle akaryakıt ve LPG istasyonuna yoğun talep var.
    
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Kocasinan Belediyesinin satacağı arsalara yoğun ilgi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER