Konuşan Kitap Şenliği

Konuşan Kitap Şenliği -Türk Telekom Bölge Müdürlüğü, şenliğin 12 Ekimde yapılacak İzmir ayağının ana sponsoru oldu


İZMİR (A.A) - Türk Telekom Batı 1 Bölge Müdürlüğü, Konuşan Kitap Şenliğinin İzmir ayağına ana sponsor oldu.
     İzmir Valiliğinde düzenlenen protokol imza töreninde konuşan Vali Cahit Kıraç, Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün liderliğinde, eşi Hayrünnisa Gülün himayelerinde Türkiye Okuyor Kampanyasına paralel olarak yürütülen ve okuma bilinci geliştirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla başlatılan şenliğin 5.sinin 12 Ekimde İzmirde yapılacağını söyledi.
     Şenliğin İzmir ayağını Valilik ve Ege Turizm Derneğinin yürüteceğini belirten Kıraç, Türk Telekom Batı 1 Bölge Müdürlüğünün de ana sponsorlardan olacağını kaydetti. Kıraç, şenliğe, İzmirin yetiştirdiği sanat, spor, düşünce dünyasının önde gelen isimlerinin de katılacağını, tam programın daha sonra açıklanacağını ifade etti.
     Kıraçın konuşmasının ardından protokol imzalandı.
    
     -9 Eylül kutlamalarındaki bayrak tartışmaları-
    
     Kıraç, gazetecilerin 9 Eylül kutlama programı çerçevesinde yaşanan bayrak tartışmalarına ilişkin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlunun Elimizde kamera kayıtları var, tören programına ilişkin evrak 10 Eylülde imzalatıldı şeklindeki açıklamasını sorması üzerine, Ben İzmir Valisiyim, konuyu bilmeden açıklamam. Benim dediğim nettir. Ne kamera kaydı varmış; evraklar bizde, toplantıyı yapan biziz. Net bir şekilde söylüyorum, toplantı yapılmış ve gereği icra edilmiş. Benim açıklamamı bu işin ev sahibi olarak alıp değerlendirmeniz lazım yanıtını verdi.
     Kıraç, daha sonra Valilik görevlilerinin uyarısı üzerine de, Türk Yıldızlarının gösteri programı ilk ana programda yer almamış. Belki o görüntü kayıtlarındaki odur. İlk programda Türk Yıldızları yer almıyormuş, onlardan talep gelince yeniden bir toplantı yapıldı ve karar alındı diye konuştu.
    
     Muhabir: Halil Şahin
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Konuşan Kitap Şenliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER