Konyada uyuşturucu operasyonları

Konyada uyuşturucu operasyonları -3 ayrı operasyonda 36 kilogram esrar, 300 gram eroin ele geçirildi -Gözaltına alınan 14 zanlı, tutuklandı (Görüntülü)


KONYA (A.A) - Konyada düzenlenen 3 ayrı operasyonda 36 kilogram esrar, 300 gram eroin ele geçirildi. Gözaltına alınan 14 kişi tutuklandı.
     Alınan bir istihbaratı değerlendiren Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Konya-Adana karayolunda iki otomobili durdurdu.
     Araçlarda yapılan aramada çantalara gizlenmiş 30 kilogram esrar ele geçirildi. Şüpheliler, Fikret K. (33), Abidin S. (32) ve Mikail B. gözaltına alındı.
     Aynı yolda bir yolcu otobüsünü de durduran polis, şüphelendiği Onur D. (25), Süleyman A. (28), Salih K. (40), Cuma G. (22) ve Mehmet Dnin (20) üzerinde arama yaptı.
     Sigara paketlerine gizlenmiş 300 gram eroin bulan polis, şüphelilerin oturduğu koltukların altına gizlenmiş çantalarda da 6 kilogram esrar ele geçirdi.
     Merkez Karatay ilçesinde 6 ayrı eve düzenlenen operasyonda da satışa hazır bir miktar esrarla 6 şüpheli gözaltına alındı.
     Operasyonlarda gözaltına alınan 14 zanlı, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.
    
     Muhabir: Ahmet Akbıyık / Murat Aslan
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Konyada uyuşturucu operasyonları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER