Konyada uyuşturucu operasyonu

Konyada uyuşturucu operasyonu -Sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 16 kişi gözaltına alındı -Aynı mahalleye 10 ay içinde gerçekleştirilen operasyonlarda 145 kişi tutuklanmıştı


KONYA (A.A) - Konyada sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 16 kişi gözaltına alındı.
     Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, merkez Karatay ilçesi Yeni Mahalledeki sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyona, aralarında Özel Harekat timlerinin de bulunduğu 600 polis katıldı.
     Çevik Kuvvet polisleri, mahallenin tamamını çember içine alırken, daha önce belirlenen 40 eve baskın yapıldı. Bazı evlere kapıları kırılarak girildi.
     Evlerde, Afyon, Isparta ve Aksaraydan da getirilen dedektör köpeklerle yapılan aramalarda esrar, eroin, uyuşturucu hap, ruhsatsız silah ve bir adet kılıç ele geçirildi.
     Köpeklerden birinin, esrarı mutfaktaki tencerenin içinde bulduğu öğrenildi.
     Polis, aralarında kadınların da bulunduğu 16 kişiyi gözaltına aldı. Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, Narkotik Büro Amirliğine götürüldü. Zanlı kadınlardan biri hastaneye kucağında 2 aylık bebeğiyle getirildi.
     Aynı mahalleye 10 ay içinde gerçekleştirilen 4 ayrı operasyonda 145 kişi tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Ahmet Akbıyık
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Konyada uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER