Konyadaki ATMden hırsızlık girişimi

Konyadaki ATMden hırsızlık girişimi -Şüpheliler, olay yerinde bırakılan oksijen kaynağının markasından yola çıkılarak yakalandı


KONYA (A.A) - Konyada bir bankanın otomatik para çekme makinesinden (ATM) hırsızlık girişiminde bulunduğu ileri sürülen 3 kişi, olay yerinde bırakılan oksijen kaynağının markasından yola çıkılarak yakalandı.
     Polis, dün ATMden hırsızlık girişiminde bulunulmasının ardından soruşturma başlattı.
     ATMnin yanına şüpheliler tarafından bırakılan oksijen kaynağının markasından yola çıkarak soruşturmayı derinleştiren ekipler, oksijen kaynağının 4 gün önce Mesut Ç. (26) tarafından 1. Organize Sanayi Bölgesindeki bir iş yerinden satın alındığını tespit etti.
     Polis, Mesut Çyi merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesindeki evinde gözaltına aldı. Plastik ürünlerinin üretildiği bir fabrikada çalıştığı öğrenilen Mesut Ç. ile olaya karıştığı ileri sürülen Murat K. (20) ve Bekir B. de yakalandı.
     Dün merkez Selçuklu ilçesi Selçuk Üniversitesi Alaaddin Keykubat Yerleşkesinde bulunan bir ATMnin arka kısmını oksijen kaynağıyla kesmeye çalışan şüpheliler, alarmın çalması üzerine oksijen tüpünü olay yerinde bırakarak kaçmıştı.
    
     Muhabir : Ahmet Akbıyık / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı : Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Konyadaki ATMden hırsızlık girişimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER