Konya SMMMOda Muhasebe Haftası kutlanıyor

Konya SMMMOda Muhasebe Haftası kutlanıyor


KONYA (A.A) - Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odasında Muhasebe Haftası nedeniyle kokteyl verildi.
     Kokteylde konuşan Konya SMMM Odası Başkanı İsmail Turan, meslektaşlarının işlerini yaparken hak ettiği karşılığı alamadığını söyledi.
     Turan, meslektaşların bürolarında iş yoğunluğu devam ederken, tahsilat sıkıntısı çekmeleri, aynı zamanda işlerinde oluşan sorunları mükelleflerine yansıtmadan çözmeye çalışmalarının, ne kadar zor bir mesleği icra ettiğinin göstergesi olduğunu belirtti.
     Hak ettikleri değeri görememelerinin bir başka örneğinin de bağımsız denetimle ilgili eğitimlerde görüldüğünü ifade eden Turan, Değerli meslektaşlarım, almış olduğunuz eğitimlerle ilgili gerek odamız gerekse TÜRMOBun daha önce yaptığı açıklamalara uyarak bağımsız denetim eğitimleri için aceleci davranmayınız dedi.
     Konya SMMM Odası Onursal Başkanı Ahmet İçyer, bağımsız denetim kapsamına genç mali müşavirlerin de alınması gerektiğini dile getirdi.
     İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi ise Muhasebeciler Gününün Muhasebeciler Haftası olarak değiştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, mesleki birlik ve beraberliğin her zaman devam etmesini diledi.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Konya SMMMOda Muhasebe Haftası kutlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER