Konya Valisi Doğan:

Konya Valisi Doğan: -"Bir arada yaşamamızın iksirini bize adeta altın bir tepsi ile sunan efendimizi, bugün her zamandan daha fazla anlamaya ihtiyacımız olduğunu açıkça görüyoruz


KONYA (A.A) - Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yayımladığı mesajında, bir arada yaşama iksirini altın tepsiyle sunan peygamberimizin bugünlerde her zamandan daha fazla anlaşılması ihtiyacının açıkça görüldüğünü bildirdi.
     Doğan, mesajında, medeniyetin temelini insanın oluşturduğunu, alemlerin yaradılış sebebi ve rahmeti olan peygamberimizin şüphesiz insanların en güzeli olduğunu belirtti.
     Hz. Muhammedin güzel ahlakın sembolü olduğunu vurgulayan Doğan, mesajında şu görüşlere yer verdi:
     "Her vesileyle güzel ahlakını hatırlayıp, yaşamak; içinde bulunduğumuz binlerce günlük sorunun da ilacıdır. Bir arada yaşamamızın iksirini bize adeta altın tepsiyle sunan efendimizi, bugün her zamandan daha fazla anlamaya ihtiyacımız olduğunu açıkça görüyoruz. Konyalı hemşehrilerimin kamil insan olmak yolunda, bu güzel haftayı dikkatlice yaşamalarını diliyor, herkesin Kutlu Doğum Haftasını tebrik ediyorum."
    
     Muhabir: Mümin Altaş
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Konya Valisi Doğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER