Köpeğine doğum günü partisi düzenledi

Köpeğine doğum günü partisi düzenledi -Edirneli bir esnaf, köpeğinin bir yaşına girmesi dolayısıyla doğum günü partisi düzenledi


EDİRNE (A.A) - Edirnede sanayide esnaflık yapan bir kişi, köpeği için doğum günü partisi düzenledi.
     Edirne Sanayisinde iş yeri bulunan Mehmet İslamoğlu, Kafkas Aslanı cinsi köpeği Bademin 1 yaşına girmesi dolayısıyla dükkanının yanında bulunan köpeğin kulübesini balon ve yaldızlı kağıtlarla süsledi.
     Kuruyemiş, meyve ve içeceklerle donattığı bir kutlama masası da hazırlayan İslamoğlu, esnaf arkadaşlarını kutlamaya davet etti.
     İslamoğlu ve esnaf arkadaşlarının üzerinde köpek resmi bulunan pastayı kutlamanın yapılacağı yere getirmesinin ardından köpek için doğum günü partisi gerçekleştirildi. İslamoğlu, eline aldığı bıçakla, köpeği bademin patilerinden tutarak pastayı kesti.
     Kutlamaya katılanların pastanın ilk dilimini Bademe yedirmeye çalışması ve köpeğin pasta yerine patates cipsi yemesi ilginç görüntüler oluşturdu.
     İslamoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köpeğinin 1 yaşına girmesi nedeniyle bu etkinliği düzenlediklerini söyledi.
     Kutlamaya katılanlardan Orhan Güzel de Kafkas aslanı cinsi köpeğin sanayi esnafının maskotu olduğunu ve herkesin Bademi çok sevdiğini anlattı.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Köpeğine doğum günü partisi düzenledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER