Kösede matbaa açıldı

Kösede matbaa açıldı -Gümüşhane Valisi Mayda: Yerel basının birlik ve beraberlik içinde çalışması, ilimizin tanıtımına önemli katkı koyacaktır


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, yerel basının birlik ve beraberlik içinde çalışmasının, ilin tanıtımına önemli katkı koyacağını söyledi.
     Köse ilçesindeki ilk matbaanın açılış törenine Vali Maydanın yanı sıra Köse Kaymakamı Ali Gökay, Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir ve davetliler katıldı.
     Vali Mayda, burada yaptığı konuşmada, yerel basının birlik ve beraberlik içinde çalışmasının, ilin tanıtımına önemli katkı koyacağını vurgulayarak, Yerelde gazete çıkarmak çok zor. Kösede bir eksiklik olan matbaanın ilçeye kazandırılmasında emeği geçenleri kutluyorum. Basın, ilimizin ve ilçelerimizin tanıtımında çok önemlidir dedi.
     Köse Matbaasının sahibi Veysel Cebel ise aylık yayınlanan Kösenin Sesi Gazetesinin, matbaanın kurulması ile haftalık yayına geçeceğini kaydetti.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Kösede matbaa açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER