KOSGEB desteğiyle kurulan işletme hizmete girdi

KOSGEB desteğiyle kurulan işletme hizmete girdi -Vali Coş, Kent ekonomisine katkı koyacak her yeni işletmenin hizmete girmesi, bizi çok mutlu ediyor


ADANA (A.A) - Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) desteğiyle hizmete giren iş yerinin açılışında, Kent ekonomisine katkı koyacak her yeni işletmenin hizmete girmesi, bizi çok mutlu ediyor ifadesini kullandı.
     Valilikten yapılan açıklamaya göre, KOSGEBin desteğiyle, Girişimciliğin Kurulması, Desteklenmesi ve Yaygınlaştırılması projesi kapsamında Gazipaşa Bulvarında börek imalat ve satış iş yerinin açılışı Vali Coş tarafından gerçekleştirildi.
     Vali Coş, açılışta yaptığı konuşmada, KOSGEBin asli amacının, yeni küçük ve orta ölçekteki işletmelerin açılmasını, desteklenmesini ve korunmasını sağlamak olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:
     Kent ekonomisine katkı koyacak her yeni işletmenin hizmete girmesi, bizi çok mutlu ediyor. Açılan bu işletmemizin KOSGEB desteğini alarak ticari yaşamına başlaması, girişimciliğin teşvik edilmesi adına hayli önemli. Bunun, tüm girişimcilerimize örnek olmasını diliyorum. Adanada böyle işletmelere ihtiyacımız var. Temenni ediyoruz ki bütün işletmelerimiz sağlıklı ve tüketiciye saygı gösteren işletmeler olur.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber KOSGEB desteğiyle kurulan işletme hizmete girdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER