Kozana kermes alanı yapılacak

Kozana kermes alanı yapılacak


ADANA (A.A) - Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının düzenledikleri kermeslerin daha etkin ve uygun koşullarda yapılmasına imkan sağlamak amacıyla çalışma yaptıklarını belirtti.
     Özgan, Saimbeyli Caddesindeki Semerkand Temsilciliği ve iletişim merkezinin açılışı sebebiyle düzenlenen törende, Semerkand gibi toplumun bilgilendirilmesini amaç edinerek özellikle yayıncılık sektöründe faaliyet gösteren şirketler ile sivil toplum kuruluşlarının yürüttüğü ilim ve eğitime yönelik çalışmaları önemsediğini belirtti.
     Yıl içinde çok sayıda dernek ve kuruluşun yardım amacıyla düzenlediği kermeslerde yer sorunu yaşandığını gözlemlediğini ifade eden Özgan, bu etkinliklerin daha güzel ve sağlıklı koşullarda yürütülmesi için ilçedeki bir alanı kermesler için düzenleyeceklerini söyledi.
     Özgan daha sonra, Semerkand Ankara Temsilcisi Yunus Dokumacı, Kozan Temsilcisi Tayfun Mertoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez ile merkezin açılışını gerçekleştirerek, mağazayı gezdi.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Kozana kermes alanı yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER