Kozanda sürücülere çikolatalı uyarı

Kozanda sürücülere çikolatalı uyarı


ADANA (A.A) - Kozan Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, kural ihlali yaptığını belirledikleri sürücülere ceza yazmak yerine çikolata ikram ederek uyarıda bulundu.
     İlçe Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, şehrin farklı noktalarında trafik kontrolü yaptı. Emniyet kemeri ve kask takmayan, seyir halinde cep telefonu ile konuşan sürücüleri durduran trafik ekipleri, sürücülere gerekli uyarıları yaptıktan sonra kurallara uyacakları sözünü aldı.
     Bu kez ceza yazmayacaklarını belirten ekipler, sürücülere ve yolculara çikolata ikramında bulundu.
     Bazı sürücülerin ise karşılarında polis ekiplerini görünce telaşa kapılarak ehliyet ve ruhsat bulmaya çalıştığı görüldü.
     Yaptıkları kural ihlali sebebiyle özür dileyen sürücüler, ekiplerin 10 Nisan polis haftasını kutladıktan sonra yollarına devam etti.
     Baş Polis Murat Soydan, Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü sebebiyle düzenlenen etkinlikler kapsamında bugüne özel olarak kural ihlali yapan sürücülere ceza yazmayarak kurallara uymaları gerektiği hatırlatmasında bulunduklarını ifade ederek, uygulamanın vatandaş-polis yakınlaşmasını sağlamanın yanında trafik kurallarına dikkat çekilmesi açısından da yararlı olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber Kozanda sürücülere çikolatalı uyarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER